Circus Snor brengt bewondering naar strandtent Meadow

Het gezellige strandtentje in Deventer aan de IJssel: Meadow, wordt in het weekend van 9 en 10 september nog leuker gemaakt door het wonderbaarlijke Circus Snor.


Unieke ervaring

Circus Snor staat bekend om hun knappe kunsten maar ook hun creatieve manier waarop ze het publiek meenemen in hun acts. Zo mogen de kinderen voor de show en in de pauze gebruik maken van de circusmaterialen waardoor ze hun echte circustalenten kunnen ontdekken. Een geweldige manier dus om plezier te hebben en je eigen grenzen te verleggen.

Voor jong en oud
De shows zijn niet het enige waar Circus Snor zich mee bezig houdt, zo bieden ze onder andere workshops, cursussen en schoolprojecten aan. Het bedrijf reist dus echt het hele land door om een toffe ervaring en leuke tijd te bezorgen aan niet alleen kinderen maar ook volwassenen. Wil je bijvoorbeeld als bedrijf een unieke energizer hebben op kantoor dan zijn de workshops van Circus Snor een leuke optie.

Als je volgend weekend dus nog niets gepland hebt is langsgaan bij Meadow helemaal geen slecht idee, voor een leuke laagdrempelige activiteit die altijd aanslaat.

Foto: Facebookpagina Circus Snor

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer