Agnetha Fältskog – Where Do We Go From Here

Vorige week was het groot nieuws voor de Abba-fans: Agnetha (73), de blonde zangeres van Abba, brengt een nieuw album uit. Dat klopt niet helemaal. Alleen de single Where do we go from here? is nieuw.

Agnetha Fältskog wil haar solocarrière nieuw leven in blazen met de release van de single Where do we go from here? Het is het eerste nieuwe solowerk van de Abba-zangeres sinds de release van haar album A in 2013.

Het nieuwe album dat later dit jaar verschijnt zal A+ heten en niets anders zijn dan een herwerkte versie van het album uit 2013. Als Where do we go from here? een aanwijzing geeft van wat komt, dan valt het veilig te voorspellen dat A+ vooral dansbaarder zal zijn dan het origineel.

Agnetha Fältskog lanceert haar nieuwe single bijna dag op dag twee jaar nadat Abba het nieuwe album Voyage uitbracht. Het album was in 2021 het derde beste verkochte wereldwijd, vooral dankzij de singles I still have faith in you en Don’s shut me down.

Ondertussen loopt in Londen al meer dan een jaar de show Voyage, met avatar-Abba’s. De kans dat de groep ooit nog echt samen op een podium staat, is vrijwel onbestaand. Dat zei Bjorn Ulvaeus toen Zweden dit jaar het songfestival won en het land volgend jaar exact 50 jaar na de Waterloo-overwinning het Songfestival zal organiseren.

Where Do We Go From Here is komende week de Sallandschijf op Salland1.

Bert Liefers
Naast zijn beroep als financieel adviseur is Bert Liefers actief als presentator en programmamaker bij Salland1. Bert presenteert o.a. Salland Sport, het Top40 Hitdossier en Rockballads.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer