60 Minuten met Martijn Dadema in het Hoftheater

Op woensdag 30 oktober doet het HOFtheater de aftrap van ‘60 minuten met…. Alles wat je altijd al wilde weten over….’ In deze tour worden bijzondere Sallanders in de schijnwerpers gezet. De eerste editie vindt plaats met Martijn Dadema, burgemeester van Raalte.

Salland heeft een heleboel mensen om trots op te zijn. Mensen die iets bijzonders doen. Maar wat weten we nou echt over hen? In de tour ‘60 minuten met’ zet het HOFtheater steeds een bijzonder persoon in de schijnwerpers. In precies 60 minuten wordt hem/haar het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. Misschien is het iemand die heel bekend is of juist niet. Hoe dan ook, het zijn allemaal mensen met een inspirerend verhaal dat ze graag delen.

Gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, gaat in gesprek met deze bijzondere Sallanders.

HET PROGRAMMA VOOR 2019-2020

Woensdag 30 oktober Martijn Dadema, burgemeester van Raalte

Iedereen kent onze burgemeester. Of kennen we hem juist niet? Wat weten we eigenlijk van Martijn Dadema? Hoe is het om burgemeester van Raalte te zijn? Wat is zijn kijk op Salland en de Sallanders? Wat zijn z’n ambities? En wanneer ben je nou een goede burgemeester?

De speciale aftrap met onze burgemeester is gratis toegankelijk!

Woensdag 15 januari: Eric Neimeijer, beeldend kunstenaar en gitarist bij de Bökkers

We kennen Eric Neimeijer als podiumbeest en gitarist van de Sallandse band De Bökkers, die naast Hendrik Jan Bökkers van elk optreden een feestje maakt. Wat velen niet weten is dat hij ook beeldend kunstenaar is. En opgeleid tot psycholoog. Erik heeft een bewogen levensverhaal. Wat drijft hem, in zijn muziek en zijn schilderijen?

Entree € 5, inclusief koffie/thee

Woensdag 1 april: Shirley van Heck, paleontoloog over de geschiedenis van de aarde

Voordat wij mensen begonnen rond te lopen, had onze aarde er al een geschiedenis op zitten van miljoenen jaren. Shirley van Heck heeft overal ter wereld onderzoek gedaan naar deze oeroude tijd. Als geen ander kan zij een boeiend licht werpen op de geschiedenis van onze aarde. Hoe kijk je naar je dagelijkse omgeving als je gewend bent aan het perspectief van een wereld in miljoenen jaren? Entree € 5, inclusief koffie/thee

Reserveren

Alle bijeenkomsten van ‘60 minuten met’ zijn van 20 tot 21 uur in het HOFtheater. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Wegens een beperkt aantal plaatsen, is het aanbevolen om van te voren te reserveren via www.HOFtheater.nl. Ook voor de gratis editie met Martijn Dadema.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie