Vandaag (4 oktober) in 2006: Amy Winehouse brengt “Back to Black”

Wikipedia:

Back to Black is het tweede album van de Britse jazz- en soulzangeres Amy Winehouse, uitgebracht in oktober 2006. Met wereldwijd meer dan twintig miljoen verkochte exemplaren is het een van de best verkochte platen van het afgelopen decennium.[3] Het leverde Winehouse in 2007 vijf Grammy’s op voor Best Pop Vocal Album, Best Female Pop Vocal Performance, Song of the Year en Record of the Year voor “Rehab“. Winehouse won ook de prijs voor Best New Artist en evenaarde daarmee het recordaantal beeldjes dat een vrouw in één jaar won. Eerder wisten Lauryn Hill, Norah Jones, Alicia Keys en Beyoncé dat te presteren.

Singles:

RehabYou Know I’m No GoodBack to BlackSpotify Album:Het bericht Vandaag (4 oktober) in 2006: Amy Winehouse brengt “Back to Black” verscheen eerst op Muziekdatum.nl – een website van www.marcoshow.nl.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer