26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom corona zo langzamerhand minder worden, gaan ook de Iesselzotten weer naar buiten.

5x per jaar wordt in het buitengebied van Olst (zie kader) het oud papier opgehaald door vrijwilligers van C.V. “Iesselzotten Olst”. Op iedere laatste zaterdag van de even maanden. Komende zaterdag 26 juni is daarmee de derde van dit jaar.

Sinds het begin van de coronacrisis worden de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe gevraagd toch vooral het oud papier zoveel mogelijk thuis te bewaren. Maar die mogelijkheden zijn voor de meeste mensen uiteraard niet oneindig. Bij de container van de Olster Harmonie bij DéGé aan de Meente in Olst kan men iedere zaterdag het oud papier kwijt tussen 10:00 en 12:00 uur. Voor meer informatie in verband met de corona-maatregelen kunt u kijken op www.deolsterharmonie.nl/oud-papier-en-karton/. Het papier in het buitengebied van Olst wordt opgehaald op de laatste zaterdag van februari, april, juni, oktober en december. In de maand augustus wordt vanwege de vakanties er geen papier opgehaald. De eerstvolgende oud papieractie hierna in het buitengebied van Olst is dus op zaterdag 30 oktober.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer