Zwarte Cross is het zat en komt met eigen publieke omroep: STAMPPOT

De Feestfabriek – de organisatie achter de Zwarte Cross – komt met een online platform STAMPPOT en doet tevens een gooi naar de status van publieke omroep! Dat heeft de aspirantomroep vandaag bekend gemaakt. Eind dit jaar moeten er 50.000 leden zijn. Hieronder kun je gelijk doorklikken.
De Feestfabriek zegt: STAMPPOT wordt de veilige haven op het grote boze internet voor iedereen die op een positieve wijze maling heeft aan welke vorm van hokjesgeest dan ook. We richten ons op het oneindige universum buiten de bubbel van de gevestigde media. Minidocumentaires, bizarre verhalen, livesessies, columns, DIY-stunts, interviews, onnodige tests, beeldende kunst, absurdisme, sport, muziek en allerlei andere denkbare zin en onzin zijn op STAMPPOT te vinden. Optimistisch, onafhankelijk, vol zelfspot, niet pretentieus en wars van algoritmes en ‘influencers’. De redactie van dit platform bestaat uit creatieve geesten binnen de Feestfabriek en talloze schrijvers, filmmakers, muzikanten, theaterartiesten en andere gelijkgestemden die de festivalorganisatie in de loop der jaren heeft leren kennen.
En er is nog meer!
OMROEPVERENIGING STAMPPOT
Wij gaan het avontuur aan om een heuse landelijke publieke omroep uit de grond te stampen met Omroepvereniging Stamppot. Maar dat kunnen we niet zonder jullie hulp! Bekijk onderstaande video en mocht je je kunnen vinden in onze plannen dan hopen we op jouw steun. Deel ook gerust dit bericht, beste vrienden, want we hebben 50.000 leden nodig voor 31 december. De eerste ledenvergadering zal plaatsvinden in een grote feesttent, zodra alle coronamaatregelen niet meer van kracht zijn #haha #zinin

Het bericht Zwarte Cross is het zat en komt met eigen publieke omroep: STAMPPOT verscheen eerst op Opinie in Salland.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie