Zorgboerderij ‘t Hamel: “Wiej wult det ’t oe goed geet”

Op zaterdag 3 juni opent zorgboerderij ‘t Hamel haar erf en achterhuis voor belangstellenden. Van 10.30 tot 16.00 uur kan iedereen terecht om de activiteiten te zien, te horen en eraan deel te nemen. Op deze manier krijgt men een goed beeld van de opvang die de zorgboerderij biedt voor mensen die het nodig hebben.

Zorgbehoefte

Er zijn verschillende redenen waarom je als oudere soms niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld na een burn-out; als je onder dementie lijdt; als een naaste is overleden, of als je de dag alleen nog passief doorkomt. In al deze situaties kan zorgboerderij ‘t Hamel verlichting brengen. Want, zoals wij dat hier zeggen: “Wiej wult det ’t oe goed geet”.

Samen, buiten, gewoon, actief

Gezamenlijk wordt het eten klaargemaakt of wordt er gewandeld in de landelijke omgeving. Daarnaast is er ook ruimte voor het doen gezelschaps-, geheugen- en beweegspelletjes. Maar ook dieren voeren, zingen en fietsen staat op het programma. Maar niets moet en alles mag! Dat is wel zo gezellig.

Draaglijke dagen

De dag besteden bij een zorgboerderij zorgt voor invulling, afleiding en zingeving. Zo worden de dagen weer draaglijk en kun je het leven beter aan. Dat is waarmee het team van de zorgboerderij je helpt. Dat is waar we ze goed in zijn. En het is nog leuk ook!

Meemaken

Wil je meemaken wat er zoal te doen is of wil je eens ingesprek gaan met iemand van de zorgboerderij? Kom zaterdag 3 juni tussen 10.30 en 16.00 uur naar Zorgboerderij ’t Hamel aan de Hamelweg 12, 8131 RV Wijhe. Met rondleiding over het erf en door de boerderij; diverse spelletje voor jong en oud waaronder de traditionele sjoelwedstrijd; demonstratie voorlezen voor volwassenen en kinderen; kunstexpositie- en verkoop; live muziek; een springkussen en natuurlijk lammetjes en kuikens kijken.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer