Wijhe’92 speelt gelijk tegen Vogido

Leestijd: < 1 minuut

Wijhe moest het afgelopen zondag opnemen tegen directe concurrent Vogido, bij winst konden de Wijhenaren op de 7e plek komen. Wijhe domineerde het eerste kwartier, maar dit leide niet tot een doelpunt als gevolg, ondanks een aantal goede kansen. Toen kwam Vogido even terug met 2 goede mogelijkheden op de openingstreffer maar deze bleef vooralsnog uit. In de 30e minuut,  beloonde Wijhe het goede spel met een doelpunt. Tjidde Koopman kreeg de bal in de diepte gespeeld, de snelle buitenspeler trok een sprint en stond 1 op een met de doelman van Vogido maar Koopman twijfelde geen moment, met als gevolg een doelpunt en daardoor Wijhe op een 0-1 voorsprong kwam. Wijhe controleerde nog tot de rust.

De 2e  helft kwam Vogido sterk uit de kleedkamer maar kon zichzelf niet belonen. Wijhe kwam er een aantal keren goed uit maar de voorzetten waren net niet compleet. Een afgekeurde goal was er ook nog, de keeper van de tukkers kreeg een terugspeelbal en schoot deze tegen de arm van Ricardo Heerink op die hem daarna kon intikken maar dus terecht werd afgekeurd. Het laatste kwartier was voor Vogido, die een vrije trap kreeg op de rand van de 16 en  keeper Mario Heimeriks de muur kennelijk niet goed  had neergezet, waardoor de bal er zomaar invloog; 1-1. Dit was ook de eindstand waarmee beide ploegen de laatste wedstrijd voor de winterstop afsloten.

30e minuut Tjidde Koopman (0-1)
78e minuut Vogido vrije trap (1-1)

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!