Walk&Talk met Anette Ludikhuize

Maandag 13 mei om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand gaan we interactief aan de slag in een serious game met Anette Ludikhuize. Het heeft iets van een race. Maar wel eentje waarbij het gaat het om het uitzicht onderweg.

Anette Ludikhuize is loopbaancoach en trainer. Het doel van de ochtend is dat je aan het denken wordt gezet. Je zet een aantal onverwachte stappen en hebt aan het einde van de ochtend een verfriste blik op je loopbaan opgedaan.

De werkvorm hiervoor is een activiteit met de vorm en de regels van een spel. Maar, wat eruit komt na afloop kan je heel serieus nemen. Samen onderzoek je verschillende levensdomeinen en wat die met je loopbaan te maken hebben. Onderweg zet je een interessant en nuttig denkproces in gang. In gesprek met elkaar leer je met andere ogen te kijken naar je werk en je leven. Tot slot bedenk je zelf welk onderdeel je direct toepasbaar kan maken op je loopbaan, waardoor je met concrete handvaten verder kunt.

Deelname aan de Walk&Talk is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of door een e-mail te sturen naar Annemarie Klöne via annemarie.klone@bibliotheeksalland.nl.

—–

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie