Bouwbedrijf Vosman regiowinnaar ‘Koffiecorner van het jaar’

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseert voor het tweede jaar op rij de verkiezing ‘Koffiecorner van het jaar’. De koffiecorner is een centrale plek in de organisatie en daarmee vaak een belangrijk visitekaartje. Bezoekers worden ontvangen, gasten of collega’s ontmoeten elkaar en er ontstaan nieuwe ideeën. Uit de vele inzendingen met foto’s van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. In Raalte sleept Bouwbedrijf Vosman de regiotitel in de wacht. Zij gaan nu door naar de landelijke verkiezing.

Bij Bouwbedrijf Vosman zijn ze verheugd met de regiowinst. Remco Harink zegt: “We zijn erg blij met de regiotitel voor onze koffiecorner. Koffie speelt bij het personeel een grote rol, want wie houdt er nu niet van een goede bak koffie? Zeker op de vroege morgen is dit belangrijk!”

Koffie met aandacht 
In de huidige tijd van online werken en minder ontmoetingen vindt de koffiespecialist het belangrijk dat de koffiemomenten die er zijn, zo comfortabel mogelijk zijn. Door regelmatige klantbezoeken, advies over de juiste automaat en een reis langs verschillende soorten koffie laat Fortune Coffee zien dat het anders kan. Koffieadviseur Sander Schiphorst van Fortune Coffee uit Nieuw Heeten over de verkiezing: “Al tien jaar hebben we goed contact met Bouwbedrijf Vosman. Omdat ’s ochtends veel bouwpersoneel koffie wil, hebben we een viesdroogsysteem geïnstalleerd. Voor de gasten staat er een ander koffieautomaat. Op die manier heeft iedereen goede koffie.”

Vakprijs en goed doel
De vakjury selecteert drie winnaars die de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze jury bestaat uit de winnaar van 2018, Aart Jan Post van ‘Thuis in Bouwen’, Corné van Waay van Van Waaij Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Tevens mogen de winnaars dit jaar een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Eind mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van de titel ‘Koffiecorner van het jaar’ voor de mooiste koffiecorners van Nederland.

Stemmen publieksprijs
Daarnaast is de stemronde gestart voor de publieksprijs. Tot 7 mei kan iedereen stemmen op de mooiste koffiecorner via https://www.fortune.nl/koffiecorner/. Onder de stemmers worden Tony’s Chocolonely repen verloot.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie