Vraag maar raak aan de notaris

Er zijn momenten in het leven waarbij het handig is om zaken bij een notaris vast te laten leggen. Om je hiermee op weg te helpen, organiseert Evenmens Raalte en Olst-Wijhe op maandag 20 februari van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond in het Dorpshuus in Heino.

Voor twee doelgroepen is deze avond erg interessant. Als je kind 18 wordt en zelf geen zelfstandige beslissingen kan nemen of (financiële) zaken kan regelen door bijvoorbeeld een beperking. Of als je partner of vader, moeder of familielid geheugenproblemen ervaart (dementie) en het lastiger wordt zelfstandig zaken te regelen, wat voorheen wel kon.

Notaris Procee geeft antwoord op vragen als:

Wat moet ik regelen voordat mijn zoon/dochter 18 jaar wordt?; Wat houdt bewindvoering/mentorschap en voogdijschap in?; Wat is het belang van een levenstestament en hoe regel ik dat?; Welke specifieke regelingen zou je in een testament kunnen opnemen?; Wat betekent het voor de kinderen in het gezin als ons als ouder(s) iets overkomt?.

Ook is het mogelijk om zelf vragen te stellen. Deelnemen aan deze avond is gratis. Aanmelden voor deze avond kan tot 15 februari via: www.evenmens.nl/evenement/notaris of bel. 0548 638 830.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer