Informatiebijeenkomst ontwerp bestemmingsplan bedrijventerrein De Telgen III

Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. uit Rijssen gaat het huidige bedrijventerrein De Telgen II uitbreiden. De grond gelegen tussen de Dorpsstraat en die grenst aan de zuidzijde van de Poelweg wordt ontwikkeld tot nieuw bedrijventerrein Telgen III met een totale grootte van ca. 5 hectare.

Tijdens de informatiebijeenkomst van januari 2022 gaven we een toelichting op de plannen en hebben wij uw reactie daarop mogen ontvangen. Het bouwplan is in samenspraak met gemeente nader uitgewerkt, waarbij uw op- en aanmerkingen zoveel als mogelijk zijn verwerkt. Om de bouwplannen uit te kunnen voeren is een wijziging van het bestemmingsplan nodig.

Het college van burgemeester en wethouders heeft onlangs ingestemd met het verzoek om het wijzigen van het bestemmingsplan ter inzage te leggen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 2 februari 2023 voor een periode van zes weken ter inzage.

Tijdens de informatiebijeenkomst die wordt georganiseerd op 15 februari 2023 bent u tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om u bij te praten over de plannen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Brasserie Dertien, gelegen aan de Dorpsstraat 17 in Heeten

Bent u 15 februari verhinderd of volgt u de bouwplannen liever online? De informatie over het bouwplan is ook te vinden op www.explorius.nl/de-telgen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer