Volop activiteiten tijdens de kerstvakantie in Zwembad Tijenraan

Volop activiteiten tijdens de kerstvakantie in Zwembad Tijenraan

Een groot watervoetbaltoernooi, een echte disco-kerstparty, een gezellige baby-peuterdisco en tal van andere activiteitenin en om het water. In de kerstvakantieis er van alles te doen bijSportcentrum Tijenraan.Voor de kleintjes is er een leuke waterspeeltuin in het ondiepe bad. De kinderen met een zwemdiploma kunnen alle energie kwijt tijdens de loopmatrace, glijbaanrace en met sleutels opduiken in het diepe bad.

Watervoetbaltoernooi27 december

Op 27 decemberis er van 11.00 –14.00 uur een groot watervoetbaltoernooi. Watervoetbal is een spetterend spel in 15 centimeter diep water. De bodem staat dus bijna helemaal omhoog. Er wordt gespeeld met een bal en twee waterpolodoeltjes: de teams (4 tegen 4) spelen wedstrijden van tien minuten en bestaan uit vier jongens en/of meisjes uit groep 5 t/m 8 van de basisschool.Het winnende team wint kaarten voor Go Ahead Eagles. Kinderen kunnen zich tot 20 december opgeven via www.sportbedrijfraalte.nl/watervoetbaltoernooi.

Kerstparty 28 december
Op 28 december is er weer discozwemmen met als themaKerstparty. Kinderen zijn welkom vanaf 17.00 uur. Kinderen die hun kinderfeestje komen vieren in het zwembad kunnen al vanaf 15.00 uur komen zwemmen. Baby-peuterdisco30 decemberOp 30 december wordt het ondiepe bad omgetoverd tot een kinderdisco-paradijs! Van 09.00 –11.00uur kunnen ouders kunnen met hun baby of peuter komen zwemmenen dansenopswingendekindermuziek in sprankelende discoverlichting.Meer info: www.sportbedrijfraalte.nl/babypeuterdisco.Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden: www.zwembadtijenraan.n

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer