4.3 C
Deventer
zaterdag, december 4, 2021

Voetbalhumor: Deventer volgeplakt met PEC Zwolle posters

Deventer en Zwolle staan deze week in het teken van de IJsselderby. Voor het eerst in vier jaar komen rivalen GA Eagles en PEC Zwolle elkaar weer tegen. De eerste tik is inmiddels uitgedeeld door de Zwollenaren: De bushokjes in Deventer zijn voorzien van nieuwe posters.

“Zolang er niks kapot wordt gemaakt, is het prima,” vertellen voorbijgangers over de versierde bushokjes in Deventer. Het is niet voor het eerst dat er over en weer (ludieke) acties worden uitgevoerd naar aanloop van de IJsselderby. Een paar jaar geleden was de kampioensschaal van PEC Zwolle plotseling verdwenen uit de vitrinekast. Achteraf bleek dat enkele Go Ahead Eagles supporters achter deze actie zaten.

Komende zondag staat de IJsselderby op het programma. Om 12.15 wordt er afgetrapt in de Adelaarshorst.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer