Vervolg ‘Samen Tafelen’ in Salland

Op woensdag 20 september vervolgt ‘Stichting Doorpakken Salland’ in De Bagattelle te Mariënheem haar maandelijkse diner voor mensen die financieel niet rond kunnen komen.

De bittere noodzaak van dit initiatief blijkt ook afgelopen week uit het nieuws. In 2024 stijgt het aantal mensen in armoede tot bijna 1 miljoen. Bijna een kwart hiervan is kind.

Ruim 200 gasten
Dat het idee aanslaat om deze mensen tegemoet te komen met maandelijks een zeer betaalbaar etentje in een sfeervolle omgeving is het afgelopen halfjaar wel gebleken. Meer dan 200 gasten hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om samen te tafelen. Daarbij hebben ze niet alleen lekker en goed eten. Ook hebben ze nieuwe mensen ontmoet en zijn nieuwe vriendschappen ontstaan.

Tekst gaat verder onder de foto…

Maandelijks diner
Het diner wordt Iedere derde woensdag van de maand georganiseerd met inloop van 17:30 uur tot einde diner om 19:30 uur. Je bent welkom met je gezin, of alleen en dan mag je gezellig een introducé meenemen. Je betaalt hiervoor slechts € 2,50 per persoon. Hiervoor krijg je drie gangen, inclusief één drankje. Per keer is plaats voor maximaal 40 personen.

Aanmelden kan per mail via tafelen@doorpakkensalland.nl of telefonisch via 06 12626922.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer