Het Nut nodigt u van harte uit voor de altijd versassende en gezellige Turkse kookworkshop. We starten deze avond om 18.00 uur, rond 22.00 zullen we de avond afsluiten.
Het menu stellen we dit keer samen met u vast u kunt uw voorkeur bij ons opgeven en we proberen het in het gehele menu in te passen. Tijdens de laatste cursus hebben we, zie foto, Iskender kebab gemaakt.
Wij denken aan:
Çorbasi: een typische Turkse soep
Çoban Salatasi: herder salade bestaande uit seizoensgroente
Ev Köftesi: gehaktspiesjes uit de oven
Lamacun: Turkse pizza
SigaraBöregi: een gefrituurde sigaar van filodeeg gevuld met een en peterselie
Bea?s Baklava
Natuurlijk drinken we, ook tijdens het klaarmaken, Turkse thee met wat lekkers.
Mevr. Bea Orskiran zal ons op haar inspirerende wijze vertellen hoe we het allemaal moeten klaarmaken.
Wilt u het thuis nog eens maken, neem pen en papier mee om de recepten te noteren.
Daarnaast willen we u vragen zelf een snijplank en mes mee te nemen.
Misschien blijft er wel weer iets over, neem dus een doosje mee om het thuisfront te verrassen!
De kosten zijn 17.00 euro voor leden en 20.00 euro voor niet leden, ter plaatse te voldoen.
Doe dit snel, er is plaats voor 16 personen!
De Tuinen van Stinz, Bevrijdingsweg 2 te Olst
Opgave vóór 25 feb 2012 liefst per mail aan Marcia Mulder, Ter Stegestraat 4 8121 XC Olst
per e-mail: mailto:marcia.mulder@gmail.com telefoon:0570-643635 of 0655708664