Twee zwaargewonden bij steekpartij in Deventer flat, man aangehouden

Bij een steekpartij in een flat in Deventer zijn vanavond een man en een vrouw ernstig gewond geraakt. Ze zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in de stad. De man is aangehouden als verdachte.

Eerst werd een vrouw met een ambulance overgebracht naar het Deventer Ziekenhuis. Niet veel later ging het ambulancepersoneel met een tweede brancard de flat in en werd een gewonde man naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt bewaakt door agenten.

Het incident vond plaats in een flat aan de Haringvlietstraat. In de straat kwamen drie ambulances en vier politiewagens ter plekke. De weg was afgesloten en het incident trok veel bekijks. Achter het lint stonden circa tachtig mensen te kijken naar de gebeurtenissen.

Onderzoek

Het is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld in de flat. Onderzoek in de woning moet dat uitwijzen. Ook wordt de man onderzocht, onder meer op het gebruik van verdovende middelen.

Bron: RTV OOST

Martijn van Wieringen
Camera-journalist & presentator bij @salland1. In het verleden werkzaam geweest voor @brugmedia in Kampen. Daarnaast columnist van het supportersblad van een BVO, fervent koker, tuinder, muziek en sportliefhebber.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer