6.5 C
Deventer
zaterdag, januari 22, 2022

Themabijeenkomst ‘Peuters lief, soms lastig’


 

Op dinsdag 2 maart a.s. organiseert Carinova in Wesepe de themabijeenkomst ?Peuters lief, soms lastig?. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders, grootouders of vaste oppas van peuters en kleuters tot vier jaar en vindt plaats in het Jeugdgebouw Wesepe, Ds. E. Kreikenlaan 3. De bijeenkomst duurt van 19.30 ? 21.30 uur en is gratis!.

Opgave is noodzakelijk. Graag vóór 20 februari. Dit kan telefonisch via tel. 0900 ? 8662  (lokaal tarief) of via www.carinova.nl.

 

 

Peuters kunnen je soms behoorlijk uitdagen. Hoe lang moet je geduld hebben? De achtergrond van dit soort vragen ligt meestal ook in de lichamelijke, sociaal- emotionele en verstandelijke ontwikkeling van je kind. Wat is de rol van de peuterpubertijd, zelf ?nee? (leren) zeggen, wat is de rol van fantasie en gevoelens voor je kind. Welke gevolgen heeft het (magisch) denken van uw kind, in hoeverre mag je een beroep doen op zijn geweten en de rol van taal bij dit alles.

 

Voor meer informatie over Carinova kunt u ook kijken op www.carinova.nl.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Stay Connected

812FansLike
1,936VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer