Cursussen Theatermaken bij KCO


Voor theatermakers en regisseurs van (amateur)theaterverenigingen en voor iedereen die dit in de toekomst graag wil doen, organiseren Kunst & Cultuur Overijssel (KCO) en Kunstencentrum Muzerie een Basis- en een Gevorderdencursus Theatermaken. Beide cursussen vinden tweewekelijks op zaterdagochtend plaats in Zwolle, van eind februari tot en met juni 2010. Geïnteresseerden kunnen zich voor 15 februari 2010 aanmelden bij KCO. Meer informatie is te vinden op www.kco.nl.

De cursisten gaan onder leiding van professionele docenten aan de slag met fysiek spel, improvisatie, spelen vanuit een tekst, dramaturgie, spelcoaching, eigen fascinatie en inspiratie, vinden van thema?s, schrijven van theaterteksten en regisseren.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer