Tennisliefhebbers kijken uit naar ‘Deventer open’

Ieder jaar schrijven ruim 800 tennis liefhebbers zich in voor de ‘Deventer Tenniskampioenschappen’. Ook dit jaar is het spektakel weer op de meeste tennisparken in Deventer. De inschrijving is ondertussen gesloten, 29 augustus is de eerste speeldag richting de eindstrijd op de banen van DLTC.

De Deventer Tenniskampioenschappen is een jaarlijks hoogtepunt voor tennis-minnend Deventer. De inschrijving is in diverse categorieën geweest. Zo is er een 17+ klasse en ook een 35+ klasse. Tevens een 55+ en 65+ klasse naast de open klasse natuurlijk.

Verschillende sportparken
De wedstrijden richting de finales worden gespeeld bij Drijver’s Tennis Club, bij Tennisvereniging Lettele, op Tc Park Braband, bij TC de Schapekolk, maar ook op Park Bathmen en tenslotte bij DLTC Deventer waar uiteindelijk ook de finales worden gespeeld op zondag 2 september.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer