Techniek Academie SC Overwetering met 4×4 toernooi afgesloten

De dertiende de cursus van de Techniek Academie van SC Overwetering is vrijdag 20 april feestelijk afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar, een spannend en leuk eindtoernooi. Nadat iedereen 5 partijen had gespeeld bleek dat Jurgen Maat de 1e plaats had veroverd. Milan Schotman veroverde plaats twee en Levi IJsseldijk werd verdienstelijk derde.

Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Sean Jansen, Fenna Rambi, Mike de Jager en Gijs Dunnink werden in hun categorie winnaar.

De SC Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en Smartgoals. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook jaar dit weer erg enthousiast en veel deelnemers hebben zich dan ook alweer aangemeld voor de nieuwe cursus die in het maart van start gaat. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen de afgelopen jaren dan ook uit de wijde omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 lessen per aangeboden. De volgende module start op 21 september. Je kunt je via de website van SC Overwetering nu al opgeven. Er is plaats voor 4 groepen van 10 kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van SC Overwetering. Kijk op http://www.overwetering.nl/463/techniek-academie/

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie