Tavenu speelt voor u “Een Moordfamilie”


Toneelvereniging Tavenu is er weer klaar voor! Op zaterdagavond 9 april 20.00 uur en zondagmiddag 10 april 14.30 uur treden ze voor u op in het Capellenborgtheater. Dit jaar brengen ze de komische thriller ?Een moordfamilie? van Jo Snoeren, voor Tavenu bewerkt door onze regisseur Ruud de Groot: Ewout van Sassenheim (Rob van der Zee) is rijk geworden met zijn hotelketens. Nu hij zakelijk binnen is leeft hij er op los. Zijn vrouw Iduna (Margriet Swaak) en dochter Gerda (Alice Bosman) maken zich nog niet eens zo druk om de vele ?vriendinnen? van Ewout maar ze zijn wel bezorgd over het tempo waarin Ewout zijn fortuin er door jaagt. Straks zijn ze niet meer welkom in het welgestelde milieu waarin ze zo graag willen verkeren.

En dan stort Ewout, waar Iduna en Gerda bij zijn, in Zwitserland in een ravijn en is spoorloos. Zolang Ewout?s lichaam niet wordt gevonden kan het testament niet worden geopend.
Gerda is getrouwd met Kris Wildervank (Hans Hutten). Hij is heel tevreden: zijn werk is het maken van gedichten (hij heeft er al twee gemaakt) en zijn hobby is buurvrouw Mariska (Daphne van Welbergen) helpen bij haar toneelrepetities.
Kris krijgt een ongeluk en heeft daarna last van geheugenstoornissen.
Huibje Schuddegat (Arnout Brouwer) krijgt een baan in de keuken. Huibje is een erg overdreven type: is dat wel echt? Chantal Goedkoop (Annette Brink) meldt zich als ex-vriendin van Ewout en speelt de rol van (zwarte?) weduwe. Victoria (Renate Hutten) is kamermeisje en niet meer dan dat. Of wel? Huibje blijkt een pleegmoeder te hebben (tante Frida: Lenie de Jager). Dan ontvangt Gerda een dreigbrief. Ingrediënten genoeg voor allerlei vreemde wendingen en een verrassend slot als notaris Notenboom (Jolanda ten Kate)  haar opwachting maakt??.

We hopen dat u met velen naar onze uitvoeringen komt! De zaal is open een half uur voor aanvang en de entree is voor donateurs gratis, aan de zaal ? 7,50 per persoon. Mocht u een probleem hebben met vervoer, neem dan even contact met ons op (tel.: 523338) en we regelen graag dat u kunt komen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie