Studiekringen50plus komt naar Heeten om te verbinden

In Heeten start een studiekring voor 50-plussers in de Bibliotheek. Daar kunnen mensen samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen. Meedoen in een studie kring is voor veel senioren uit uitstekende manier om actief en betrokken te blijven.

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die regelmatig bij elkaar komen om actuele onderwerpen te bespreken of om te vertellen wat iemand heeft geraakt. En daarnaast verdiepen de deelnemers zich in interessante thema’s. Het gaat om leren, ideeën uitwisselen en mensen ontmoeten. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen. Bij ‘studie’ moet u eerder denken aan een nieuwsgierige oriëntatie op nieuwe onderwerpen, dan aan een diepgravende studie. Bij een studiekring blijft je geest actief.

Iedereen is welkom
Iedereen van 50 jaar en ouders is welkom bij de studiekring, ongeacht je opleidingsniveau of fysieke toestand.

Eén tegen eenzaamheid
Ivonne Sinkelkamp van Studiekringen50plus laat weten dat ze het initiatief van Eén Tegen Eenzaamheid steunen. Ze hebben dan ook een samenwerkingsverband met die partij. Studiekringen is bij Movisie ook ingeschreven als een interventie.

Op donderdag 16 november start Studiekringen50Plus met een informatiebijeenkomst in KulturhusTrefpunt in Heeten. Aanmelden kan via de site van Bibliotheek Salland.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer