Mats Deijl blijft langer op het nest

Go Ahead Eagles heeft het contract van Mats Deijl opengebroken en verlengd. Zijn contract was in eerste instantie tot 30 juni 2024. Samen zijn ze tot overeenstemming gekomen dit te verlengen met drie jaar, waarmee de rechtsback vastligt in Deventer tot 2027.

Mats Deijl is basisspeler in Deventer en is bezig aan zijn derde seizoen in het rood-geel waarmee hij 84 wedstrijden speelden tot aan afgelopen zaterdag. Afgelopen zomer waren er nog geruchten aangaande een overgang naar een andere club, maar Mats is eigenlijk happy in Deventer vertelt hij op de clubsite: “Ik heb het hier al 2,5 jaar naar mijn zin. Ik zie nog steeds genoeg mogelijkheden om me bij Go Ahead Eagles te ontwikkelen. Als voetballer word ik hier ieder jaar beter. Bovendien gaat het elk jaar ook beter met de club.”

We zijn er blij mee
De rechtsachter had een contract tot 2024 en plakt daar nu dus nog drie jaar aan vast: “Zoals gezegd denk ik dat ik bij Go Ahead Eagles een nog betere voetballer kan worden. Het voelt goed. Ik heb altijd wel de ambitie gehad om een stap naar het buitenland te zetten, maar dat kan altijd nog. Toen de club met een nieuw contractvoorstel kwam, waren mijn vriendin en ik er snel uit. We zijn er blij mee!”

Belangrijk voor het team
Technisch manager Paul Bosvelt: “Mats heeft toen hij in 2021 overkwam van FC Den Bosch direct zijn waarde bewezen. Ondanks dat Mats afkomstig was uit de Keuken Kampioen Divisie was hij direct belangrijk voor het team, in het begin vooral ook door zijn veelzijdigheid. Inmiddels is hij op de positie als rechtsback een ‘zekerheidje’ en heeft hij ook een goede rol buiten het veld. We zijn dan ook blij dat we Mats langer hebben kunnen binden.”

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer