Strijd, hoop en vooral  samen genieten

De vier kernwoorden die centraal stonden tijdens de ‘Strijd van Salland’, editie 2023.
De dag ging vanmorgen van start doordat de negen-jarige Silvan het ‘Strijd van Salland’-vuur had ontstoken.

Opbrengsten
De Strijd van Salland is bekend in de regio. De opbrengsten zullen besteed worden aan nog meer onderzoek naar hersentumoren. Die routes die de deelnemers konden volgen zijn uitgezet in een klaverbladvorm. Tijdens deze route maak je kennis met de Sallandse windstreken en eindigt in het Overijsselse Heino.

Samen
Rond elf uur waren de eerste honderd deelnemers al van start gegaan en geniet iedereen van het prachtige weer en uiteraard van de mooie route door Salland. Samen genieten betekent niet alleen maar gezamenlijk. Maar het woord staat ook centraal voor ontmoeting, verbinding, samen hoop houden en samen sterk staan.

Deelnemers konden tot 13:00 uur van start gaan en zich na hun tocht opmaken voor muziek, gezellige sfeer, hapjes en drankjes onder het genot van muziek van o.a. Tineke Willems en Hendrik Jan Bokkers.

Martijn van Wieringen
Camera-journalist & presentator bij @salland1. In het verleden werkzaam geweest voor @brugmedia in Kampen. Daarnaast columnist van het supportersblad van een BVO, fervent koker, tuinder, muziek en sportliefhebber.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer