Dit zit er vanmiddag in Salland Sport

Vandaag is de nacompetitiefinale en tevens de laatste Salland Sport van dit seizoen. De finales van Diepenveen en Raalte worden op de voet gevolgd. Daarnaast hoor je geregeld updates over de prestaties van Emma Oosterwegel op de 2e dag van de meerkamp in Ratingen.

Naast live sport hebben we vandaag nabeschouwingen met trainer Etienne Rameaux en keepster Sophie Oosterwegel van DHV Dames 1. Zij kunnen vanmiddag kampioen worden. Ook gaan we nabeschouwingen over de voetbalwedstrijden uit de nacompetitie, de halve finale van de Bartelscup bij de handbal en de honkbalcompetitiewedstrijd van de Eagles.

Daarnaast interviews met de nieuwe trainer van de Avior dames en over de 5hoek loop. Natuurlijk hebben we ook sportnieuws, houden we je op de hoogte van de live tussenstanden, brengen we uitslagen en standen van vele sporten en draaien we veel zomerse muziek.

Salland Sport is te beluisteren van 14:00 tot 18:00 uur op Salland1 via 105.1 FM in Raalte, 105.7 FM in Olst-Wijhe, 107.3 FM in Deventer, Dab+ en natuurlijk online via salland1.nl. Op maandag worden de laatste twee uren herhaald met daarin nabeschouwingen en uitslagen en standen. Die uitzending is van 19:00 tot 21:00 uur.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer