Sportpark Heeten beoogde locatie St. Bernadetteschool

De gemeente Raalte heeft het Sportpark Heeten op het oog voor de nieuwbouw van de st. Bernadetteschool. De afgelopen maanden is er gespeculeerd en gekeken naar een ideale oplossing voor alle partijen. Onderzoek moet nu uitwijzen of deze voorkeur van beide partijen ook daadwerkelijk haalbaar is.

Wethouders Breunissen en Toeter van de gemeente Raalte: “Het locatie-onderzoek laat mooie kansen zien voor Heeten om onderwijs en sport te combineren. We gaan nu deze kansen vertalen naar een haalbare uitvoering.”

Haalbaarheidsonderzoek
De gemeente Raalte heeft een adviesbureau in arm genomen die de komende maanden gaat onderzoeken of en in welke vorm de st. Bernadetteschool kan verhuizen naar een Sportpark. De direct omwonenden worden bij dit haalbaarheidsonderzoek betrokken.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer