Soepcafé vraagt aandacht voor voedselverspilling

Leestijd: < 1 minuut

Het idee van het soepcafé is om met producten die niet meer verkocht mogen worden of die kort aan de datum zitten, een heerlijke maaltijd te maken. Het uitgangspunt is het tegengaan van voedselverspilling en het samenbrengen van mensen.

Het soepcafé in Raalte vloeit voort vanuit het basisidee van Dinette Geerts, zij heeft in 2019 het soepcafé Heino opgericht. In navolging daarvan is in 2021 het soepcafé Raalte ontstaan. Samen eten is het middel om met elkaar in contact te komen. Het soepcafé is voor iedereen en een groot succes.

Lees verder onder de foto…

Reserveren
Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar voor het evenement op 11 augustus waar maximaal 65 gasten kunnen aanschuiven. Naast diverse soepen, worden er stokbrood met kruidenboter, salade en een dessert geserveerd. Het soepcafé is voor iedereen toegankelijk, wel wordt er een ‘Vrije gift’ gevraagd na afloop.

De avond, aan de De Plas 8 in Raalte, begint om 17.30 uur, met inloop vanaf 17.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de site van het Annahuis in Raalte.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer