Broeklanderfeest:’Met mekaar, veur mekaar en deur mekaar’

Traditiegetrouw is het eerste weekend van de bouwvak het moment waar iedere Broeklander het gehele jaar naartoe werkt. Vier dagen waarin Broekland hét middelpunt is van Salland en ver daarbuiten. Een weekend voorzien van leuke activiteiten, goede bands en een fantastische sfeer!

Dat is de enthousiaste intro op de webpagina van het Broeklander Feest wat komend weekend zorgt voor een gezellige onrust even ten zuiden van Raalte. Vrijdag is de opening met een kinderprogramma vanaf 18:00 uur en in de avond de vijfkoppige vrouwenband ‘She’. Zaterdag ochtend staat in het teken van de survival voor de jeugd en de uitmarkt.

Check het programma t/m maandag onder de foto…

Trekkerslep
Zaterdagsmiddags komen de donkere wolken boven Broekland te hangen van de trekkerslep en is er voor de medemens die niet zo van een John Deere of MF houdt een Pubquiz, een quiz die veel over Broekland(-ers) gaat. De zaterdag wordt afgesloten in de feesttent met de band Unite. 

Meer agenda onder de foto…

Actiever
Zondag zal het iets actiever worden, zo is er in de ochtend een brommertoer tocht, een fietstocht en een crossloop. Op de zondagmiddag vindt er de Broeklandse Teams Battle plaats. Aansluitend wordt de dag afgesloten met de medewerking van de band Proost.

Check ook het maandagprogramma onder de foto…

Maandag
Dan is het nog niet klaar, want in Broekland ‘pakken’ ze de maandag er ook bij. Dat doen ze ‘s ochtends met een playbackshow in de middag beachvolleybal en doelschieten. De avond trapt men af met de traditionele stoelendans en wordt nog één avond alles uit de kast gehaald en afgesloten met de band Daredevils.

Foto’s ontleend van de webpagina en Facebook pagina en Instagram site van het Broeklander Feest.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer