Salland Zorgverzekeringen opnieuw hoofdsponsor Sallandse Wandelvierdaagse

Op vrijdag 24 mei tekende de organisatie van de stichting Sallandse Wandelvierdaagse een nieuw contract met Salland Zorgverzekeringen. Daarmee is Salland ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse.

“De organisatie van een groot evenement als de Sallandse Wandelvierdaagse is afhankelijk van partners om te blijven bloeien”, zegt Chris de Bont, voorzitter van de Sallandse Wandelvierdaagse. In 2008 gestart als een eenvoudige vierdaagse, die zich inmiddels heeft ontpopt tot culturele en sportieve wandelbeleving in de herfstvakantie. ”Wij zijn dan ook blij dat wij de komende drie jaar verzekerd zijn van het hoofdsponsorschap van Salland Zorgverzekeringen om dit gezamenlijk verder uit te gaan bouwen, zodat de deelnemers telkens thuiskomen met een rugzak vol nieuwe verhalen.” Het wandelevenement groeit nog jaarlijks en trekt inmiddels ruim 4000 mensen van binnen en buiten de regio.

Wandelen stimuleert saamhorigheid

In 2016 toonde de Radboud Universiteit Nijmegen al aan dat een wandelvierdaagse bijdraagt aan de saamhorigheid en een positief sentiment, naast dat het natuurlijk de gezondheid bevordert. “En dat zien we ook terug bij de Sallandse Wandelvierdaagse”, zegt Arné van den Boom, directeur Commercie & Operations bij Salland Zorgverzekeringen. “Eén van onze ambities is om, naast het bieden van een kwalitatief goede zorgverzekering, mensen te ondersteunen bij gezond gedrag. Dat zijn dus al twee goede redenen om de Sallandse Wandelvierdaagse nog eens voor drie jaar te ondersteunen.”

De Sallandse Wandelvierdaagse vindt plaats van 22-25 oktober 2019. Dagdeelname is ook mogelijk. De beschikbare afstanden zijn: 8km-kidsroute, 12km, 20km, 30km en 40km. Inschrijven kan via de website van de Sallandse Wandelvierdaagse

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie