Salland deze week: Laten we de buurt en clubhuizen in elk geval overeind houden

In Salland deze Week plaatsen we iedere zondagmorgen een stelling. Die bedenken we het liefst samen met Salland. Dus als jij ook een stelling wil lanceren, mail het ons naar OpinieinSalland. Reageren? Graag.

Deze week op Opinie in Salland Angelieke Huisman van ut Hus in Olst-Wijhe over hoe zwaar bijvoorbeeld ’t Holstohus is getroffen door corona. We hebben het vooral over de herstart van de economie, de kappers weer open en bedrijven ondersteunen, maar we lijken de buurt- en clubhuizen een beetje te vergeten. Maatschappelijk vastgoed heet dat zo mooi: de gebouwen die voor de samenleving zijn. Daar komen mensen elkaar tegen, vaak ook zijn het de mensen die het al niet zo makkelijk hebben in deze samenleving.

Na corona zouden die buurt- en clubhuizen wel eens en nog veel grotere rol in de samenleving kunnen spelen dan nu. Dus laten we ze hoe dan ook overeind houden!!!

Mee eens?

Het bericht Salland deze week: Laten we de buurt en clubhuizen in elk geval overeind houden verscheen eerst op Opinie in Salland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie