Ruzie over oefenruimte, een onmogelijke verloofde en improviseren.. Tavenu kan het allemaal

Een uitnodiging voor een bruiloft. En wel die van Cor van Linda. De jonge en oudere spelers van Tavenu staan op 3 en 4 november met de klucht ‘Bruidzilla’ Maar wordt het wel een feest? Dat moeten we maar afwachten. En hoe gaat het met de voorbereidingen? De avond begint met een eenakter; de Oefenruimte, gespeeld door Young Tavenu. Geschreven door Joop Boomsma en geregisseerd door Lisette Bosman.

Hooggespannen verwachtingen
De klucht ‘Bruidzilla’ is geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Renée Pieterson en draait om de huwelijksvoorbereidingen van Linda, die hooggespannen verwachtingen heeft van haar ‘grote dag’. Verloofde Cor staat er nogal nuchter is maar als ‘Bruidzilla’ moet alles volgens plan. En laat dat nu even spannend worden..

Improviseren.. het hoort bij het vak
Het is dan wel geen improvisatievoorstelling toch moet de toneelgroep vaak het hoofd buigen over het fenomeen ruimte. Heleen Riemersma: “We begonnen in de ruimte van de voormalige ‘Longhorn’. Maar toen BijONS failliet ging, moesten we een andere plek zoeken. Het nadeel van steeds op andere plaatsen oefenen, betekent nadenken of het decor bijvoorbeeld wel op het podium past. Het is, en blijft improviseren, maar we komen er altijd goed uit”, vertelt Heleen opgewekt.

In onze radio programma’s 1 met Benjamin en de Sallandse Top 40 maak je kans op 2 vrijkaarten voor deze voorstelling.

Iedereen is van harte welkom. Kaart kost €7,50 aan de kassa. Dit jaar kunt u ook voor de voorverkoop terecht bij Jacobs & Jansen (Langstraat 43 Wijhe). De uitvoering wordt gehouden in ‘t Langhuus de Langstraat 29, Aanvang is vanaf 18:45. 

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer