Ruim 200.000 euro voor Strijd van Salland

Op de Pompdagen van Heino waren vele hoogtepunten. Misschien was hét hoogtepunt wel de bekendmaking van het opgehaalde bedrag 202.709 euro voor de Stichting die strijd tegen kanker.

Afgelopen zondag 20 augustus om werd om 16:00 uur het eindbedrag bekend gemaakt. En wel op een bijzondere manier. Achter de microfoon kropen Arjan van Gerner en Martien Lindeboom die zongen ‘Harder dan ik hebben kan’, een lied van de bekende band BLØF wat erg speciaal is voor de familie van Silvan, de 9-jarige uit Dalfsen heeft een hersentumor en strijdt tegen kanker.

Onderzoek
Plaatsgenoot van Silvan, Dennis Lipman, mocht meehelpen met het omdraaien van het bordje met daarop dat geweldige bedrag dat bestemd is voor het onderzoek geleid door prof. dr. Martin van den Bent en prof. P. French, van het Erasmus M.C. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn van belang voor de behandeling van patiënten over de hele wereld. Ook beiden artsen waren zondag aanwezig zijn om de cheque in ontvangst te nemen.

Dankbaar
Team Strijd van Salland is iedereen die heeft deelgenomen, gedoneerd, gesponsord of zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet om deze editie tot zo’n succes te maken, enorm dankbaar: “Woorden schieten eigenlijk te kort, maar wat zijn we ongelooflijk trots op jullie allemaal! Samen! Speciale dank gaat uit naar de vele acties van ‘Team Silvan’ en de opbrengst van de ‘Vechtdal Haringparty’. Ook dank voor alle andere teams-deelnemers voor hun mooie acties”, aldus voorzitter Ingrid Lindeboom.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer