ROCKIN’ all over DEN NUL OUTDOOR

FOTO : Take A Picture fotografie,

Na een zeer geslaagde 1e indoor editie van Rockin’ all over Den Nul in maart van dit jaar staat op 18 augustus de allereerste outdoor editie op het programma. Op het buitenterrein van BijRipperda in Den Nul met 5 enerverende bands verdeeld over twee podia. BijRipperda zorgt voor een fantastische sfeer, de drank en de overheerlijk hamburgers.

 

Steve Conte nyc usa – Steve Conte ademt, drinkt, eet en leeft pure rock & roll. Rocklegende Little Steven over Steve: “Steve is een speciaal kaliber rock ‘n roll- muzikant die door de liefde voor de muziek zijn hele ziel en zaligheid in de songs gooit. Hij is één van die zeldzame muzikanten die dit nog kan.” Op Rockin’ all over Den Nul zal hij laten zien dat rock ‘n roll springlevend is. ‘Gimme Gimme Rockaway’.

Mr. Boogie Woogie’s Fats Domino Tribute – Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, brengt met de Fats Domino Tribute een spetterende ode tijdens een anderhalf uur durende Rhythm & Blues explosie. Hij wordt met zijn band bijgestaan door een overweldigende blazerssectie. De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning vol vuur, virtuositeit en humor.

New Orleans Vintage Voodoo Duo – Toetsenist Roel Spanjers werkte met Nationale en Internationale artiesten als Frédérique Spigt, Ricky Koole, Boo Boo Davis, Luther Allison en Joanna Connor en staat op dit moment in de Theaters met Johan Derksen Keeps the Blues Alive’. Roel laat samen met drummer JJ Goossens de toetsen rollen met New Orleans Rhythm & Blues zoals Fats Domino, Little Richard en The Meters het de wereld in brachten.

AJ Plug – Johan Derksen zei het jaren gelden al: “Na Harry Muskee en Oscar Benton heeft de Nederblues opnieuw een toptalent voortgebracht: zangeres AJ Plug, een aanwinst voor de Nederblues.” AJ staat op dit moment in de Theaters met Johan Derksen Keeps the Blues Alive’, bracht onlangs haar 3e album uit: Barefoot, The Grolloo Takes en maakt grote indruk met haar mooie,rauwe, ongepolijste stem.

Tom Veltien Band – Virtuoos gitaartalent Tom Veltien beklom al 2x het podium van Ribs & Blues, won de Young TexelBlues Award 2017 en sloot zich afgelopen jaar ook aan bij het prestigieuze gezelschap van Bluesworld Collective. Vette blues en bluesrock, een echte knaller!

Bbq & Beugels – Eten & Drinken BIJRipperda en heeft samen met de plaatselijke en ambachtelijke slager Paul van Essen & zoons, een heerlijke 100% Maas, Rijn en IJsselvallei burger samengesteld. De bbq op de veranda is op temperatuur en wat drinken we daarbij? Natuurlijk, bier uit dé beugelfles!

 

Vrijdag 17 augustus Pre-Party op het Little River Café Wijhe

De Salamander 2, het Little River café op de prachtige IJssel is bij uitstek een plek om ontspannen te genieten van zon, ruimte, water en met zorg voorbereide hapjes, maaltijden en dranken.

Op vrijdag 17 augustus vindt hier de preparty van Rockin’ all over Den Nul plaats. Onder het genot van allerlei heerlijkheden, een fenomenaal uitzicht en een adembenemende zonsondergang kun je vanaf 15.00 uur genieten van livemuziek.

 

FlowMo & Eddyoffline – flowmo & eddyoffline nemen je mee op reis terug naar de jaren 60 en 70. Tussen 15.00 en 17.00 uur spelen ze covers uit die tijd op eigen wijze gehuld in een jasje van Blues.

 

BuzzAround – De rest van de avond live muziek van deze zes doorgewinterde muzikanten, die menig liefhebber van live muziek al eens eerder heeft zien spelen, bijvoorbeeld in de Gigantjes, The Bob Color, Hobo String Band of bij Herman Brood. Hun uitgekiende rhythm & blues-repertoir van het mooiste uit de jaren vijftig en zestig prikkelt het collectieve muziekgeheugen van elk publiek. BuzzAround brengt je onherroepelijk in beweging en stilzitten is geen optie. Nummers als Jump Jive and Wail, Louis Prima, Dr. John: swingende muziek met invloeden van jazz, gospel, en blues ontstaan in de smeltkroes van de Afro-Amerikaanse cultuur van rond de 40 er jaren.

 

Jachthaven/Camperplaatsen -Wil je overnachten aan de IJssel om, volledig in sfeer de volgende dag naar Rockin’all Over Den Nul te gaan? Voor ligplaatsen in de jachthaven en camperplaatsen op de Loswal kunt u terecht bij havenmeester Katinka.

 

De entree voor de pre-party is gratis

Jachthaven De Loswal  – Veerweg 1- 8131 ZZ Wijhe

  1. 0616237542 – www.littlerivercafe.nl

Info en tickets

Locatie: BijRipperda Den Nul

Datum: Zaterdag 18 augustus 2018 – Aanvang: 18.00 uur

Tickets: à € 12,50 via www.bijripperda.nl of bij één van de voorverkoop adressen.

Aan de kassa à € 15,00.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie