“Riez op zaterdag” wakker worden met een glimlach


Zaterdag had Richard Ardesch bezoek in de studio met betrekking tot de harmonica en accordeondag, die wordt gehouden op zondag 29 juli bij het uitspanningcentrum de Lepelaar op de Eikelhof. Peter Vriellink vertelde over de harmonica en accordeondag en Gini Groenhagen had ook daadwerkelijk een ?trekzak? meegenomen. Uiteraard kon zij het verschil uitleggen tussen een harmonica en een accordeon.

Na het interview bracht ze uiteraard een stuk ten gehore. Een vrolijke deun, voor een vrolijke show, door een vrolijke dame. Zij wist ons te overtuigen dat de accordeon niet alleen iets is voor oude mensen maar ook voor de jeugd een bijzonder instrument kan zijn. Wij  bedanken Gini voor de moeite de ze heeft genomen om de accordeon bij ons te promoten. Interview terug luisteren?: www.salland1.nl/audioarchief 09:00-10:00 dit kan tot een week na de uitzending. ?Riez op zaterdag? wakker worden met een glimlach

Marcel Middelveld
Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer