Accordeon/harmonicadag in de Lepelaar


Op zondag 29 JULI is er weer een accordeon/harmonicadag in ,, DE LEPELAAR op de  Eikelhof-Olst.
Evenals vorige jaren komen er weer spelers uit alle windstreken. Ook zullen de diverse instrumenten weer gevarieerd zijn, Accordeons, Harmonica?s, Mondharmonica?s en Steiers.
Andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar enz. zijn ook welkom, mits er maar LIVE gespeeld wordt .
Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld. Verder in en om het gebouw mag zonder toestemming van de organisatie niet met versterking gespeeld worden, want dan zouden de verschillende muzikanten elkaar storen en het thema van deze dag is GEZELLIGHEID en SAAMHORIGHEID.
Verder is er weer een goede begeleiding van zelfs 2 drummers dit jaar. Bennie Salemink uit Aalten gaat de spelers op het podium begeleiden en Jan Meyer uit Zwolle zal dit jaar gaan drummen bij de grote groep vrije spelers.

De zaal wordt gratis beschikbaar gesteld en er zullen meerdere plekken zijn waar gespeeld kan worden.
Daar de spelers overal vandaan komen en soms een lange reis achter de rug hebben worden ze, evenals hun partners, door de eigenaars van ,, DE LEPELAAR,,  ( Peter en Carla Vrielink) gastvrij ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers erbij.
Voor de muzikanten, die zich tot 13.00 uur kunnen inschrijven zijn er tevens ook nog consumptiebonnen.
De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers en de afsluiting zal om ongeveer 16.30 zijn, waarbij ook weer een ieder die ergens op kan spelen betrokken zal mogen zijn.

Evenals vele andere spelers zullen dit jaar Gerard en Truus uit Mill ook weer aanwezig zijn.

We hopen dat het weer net als vorig jaar een super dagje gaat worden, en dat een ieder s?avonds weer voldaan naar huis gaat met de woorden: TOT VOLGEND JAAR.
Dus, spelers, partners en luisteraars, we hopen jullie allemaal te mogen begroeten op zondag 29 juli in Uitspanning ,, DE LEPELAAR,, in EIKELHOF-OLST, waar, naast dat de muzikanten zo gastvrij ontvangen worden, HET PUBLIEK ook nog eens GRATIS ENTREE heeft.

Ook aan de kinderen is gedacht! Er is namelijk een mooie speeltuin met SPRINGKUSSEN.

Dus een dag vol plezier voor jong en oud, spelers en PUBLIEK!

Voor meer inlichtingen kunt u bellen: 0546870166 of Mail: hfgroenhagen@home.nl
Tot ziens op zondag 29 juli.
a

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie