Rabobank voetbalmix toernooi 10 juni 2012


Op zondag 10 juni wordt op het sportpark van Wijhe’92 het jaarlijkse “Rabobank voetbalmix toernooi” gespeeld. Op die dag zullen vanaf 10.00 uur verschillende teams strijden om de felbegeerde wisselbokaal. Hierbij is de gezelligheid net zo belangrijk als het presteren. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op de helft van een veld.
Iedereen die het leuk vindt om samen sportief bezig te zijn kan hieraan meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een (voetbal)vereniging en ook niet geweldig te kunnen voetballen. Een team, dat uit zowel dames en heren kan bestaan, dient inclusief de doelman/-vrouw uit minimaal uit 7 spelers/ speelsters te bestaan. Er mogen niet meer dan 2 selectie spelers (1e en 2e) van een voetbalvereniging deel uit maken van een team. De minimumleeftijd is 15 jaar.Inschrijfformulieren zijn te vinden op de website www.wijhe92.nl of in de kantine van Wijhe’92.

De inschrijvingen kunt u mailen naar één van onderstaande mailadressen.
frank_heideman@hotmail.com of casper.dijkslag@gmail.com of carlaverheyen@home.nl

De inschrijvingen dienen uiterlijk 3 juni binnen te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt ? 5,- per team en mag op de speeldag worden voldaan.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie