4.3 C
Deventer
zaterdag, december 4, 2021

Programma Koepel Nering-Bogel 20 september 2020

Op 20 september 2020 is er weer een gratis zondagmiddag-optreden in de Koepel Nering Bögel op het Worpplantsoen te Deventer.

Van 14.30 – 16.30 uur verzorgt het Deventer Swing Orkest een spetterend optreden.

Het Deventer Swing Orkest (DSO) is een bigband-formatie met een uitgebreid repertoire vol heerlijke swing, maar zeker ook latin en funk staan op het repertoire. De band staat onder leiding van Ywo Lamonaca. Heerlijke muziek om op te dansen, naar te luisteren in concertopstelling, of tijdens een opening of receptie. Het orkest bezit een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Het repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,910VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer