Presentator Daniel Weyers grootste ‘vangst’ in Holten

Sinds 2018 is hij presentator van het RTL-programma VIS-TV XL en heeft daarnaast nog zijn eigen Youtube-kanaal. Vandaag was hij, in het kader van de Vis-karavaan, te gast bij visvijver Vletgoor in Holten. Meer dan 75 kinderen hadden hun hengels uit de schuur gehaald, de wormen en maden verzameld en hoopten op een grote vangst. Maar de grootste vangst van de dag was de aanwezigheid van visjeugdheld Daniel Weyers zelf.

Samen met HSV De Rietvoorn Holten-Markelo werd er een supercoole dag van gemaakt voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Er werd gevist onder professionele begeleiding. Er werd onder meer geleerd hoe je een gevangen vis op de juiste manier onthaakt en met de vissimulator kon er in gevecht gegaan worden met echt grote vissen.

Veel gevangen of niet? De vijf uur durende activiteit eindigde voor iedereen op dezelfde manier: met een goodiebag en als klap op de vuurpijl een gratis hengel.

Martijn van Wieringen
Camera-journalist & presentator bij @salland1. In het verleden werkzaam geweest voor @brugmedia in Kampen. Daarnaast columnist van het supportersblad van een BVO, fervent koker, tuinder, muziek en sportliefhebber.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer