Politie zoekt getuigen mysterieus overlijden chauffeur N348

Afgelopen zondagavond is een man uit Laag-Soeren overleden bij onenigheid rondom de wegafzetting op de N348 bij Deventer. Twee mannen zijn daarbij al aangehouden door de politie die wel nog op zoek is naar getuigen van het voorval bij de op- en afrit van de A1 bij Deventer Oost .

De Rijksweg N348 is bijna volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Zondagavond was er bij de afzetting ten noorden van Deventer wat onenigheid tussen verkeersgebruikers. Eén daarvan, een 58-jarige man, is daarbij onwel geworden. Ondanks de reanimatiepoging is de man helaas toch overleden. Een 52-jarige man uit Hengelo en een 36-jarige man uit Rossum zijn daarbij verhoord op het politiebureau.

Politie zoekt getuigen
De politie onderzoekt nog wat de rollen zijn van alle betrokken. Aanvullende getuigenverklaringen kunnen enorm helpen bij het beter in beeld brengen van de ontstane situatie. De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht zich bij de politie te melden. Dit kan via 0900 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer