Pittige rock in Heino

Zin in stevige muziek? Kom op zondagmiddag 21 mei naar De Maalderij aan de Canadastraat 6 in Heino, want daar speelt de tributeband Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers. Zaal open om 14.30 uur. Tickets 15 euro in de voorverkoop via www.live-music-heino.nl, De Smulbaai in Heino of Schulten Lederwaren in Raalte. 20 euro aan de zaal.

Live Music Heino heeft Californicated speciaal aangetrokken, omdat deze jonge band in drie jaar tijd nu al zijn sporen heeft verdiend. De vier Brabantse muzikanten hebben de afgelopen maanden zelfs meegedaan aan de Battle of the Bands. Ze wonnen niet, maar maakten wel veel indruk!

Californicated speelt op 21 mei hoogstwaarschijnlijk diverse Red Hot Chili Peppers-klassiekers als ‘Under the Bridge’, ‘Give it Away’, ‘Black Summer’, ‘Whatchu Thinkin’ en ‘These are the ways’. En natuurlijk ‘Californication’, waar de naam van de band vanaf geleid is.

Nieuwtje

De zondagmiddagconcerten van Live Music Heino zijn zo’n succes geworden, dat er al druk concerten worden gepland voor het najaar van 2023 en zelfs voor het voorjaar van 2024. Dus hou de site www.live-music-heino.nl in de gaten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer