Nijverdaller Saathof prof bij Go Ahead Eagles

Nijverdaller Pim Saathof heeft zijn eerste profcontract getekend. Hij speelde begin dit seizoen zijn eerste minuten in het betaald in Alkmaar tegen AZ en zat aansluitend diverse keren bij de selectie.


René Hake en de technische leiding heeft zoveel vertrouwen in de jongeling dat hem een prof-contract is aangeboden welke hij vandaag tekende. Hiermee licht Paul Bosvelt de ‘performance optie’ welke met Saathof werd afgesproken.

De 19-jarige Nijverdaller speelde afgelopen seizoen mee in 3 duels, in totaal 23 minuten eredivisie voetbal. Die invalbeurten waren veelal als middenvelder, terwijl Saathof in de jeugd veelal werd betiteld als rechtsachter.

Onderstaand het allereerste interview dat Pim Saathof gaf, de oud De Zweef speler was invaller in het duel van Go Ahead Eagles in Alkmaar tegen AZ. Dit was bij Salland Sport, het sportprogramma van onze streekzender. De debutant Saathof sprak met verslaggever Erik van Luttikhuizen:

Foto’s: Wil de Bruine via @wildebruine

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer