André Hazes – Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben

De vorige single van André Hazes had voor zijn grote comeback in de hitlijsten moeten zorgen, maar helaas werd Deel Van Mij niet het succes waar hij op gehoopt had. Dat het nummer overeenkomsten heeft met Fire van Gavin DeGraw en daardoor op voorhand al te maken kreeg met mediarelletje deed de ontvangst van Deel Van Mij geen goed. Billy Dans, die gedeeltelijk aan het nummer meeschreef noemde de comebacksingle onlangs nog een ‘valse start’. Hazes zelf liet daarop weten: ‘Jongens, al scoor ik nooit meer een hit, ik wil gewoon liedjes maken waar ik me fijn bij voel en die ik op een podium kan dragen. Al haal ik tien streams, het boeit me helemaal geen zak.’ Duidelijke taal dus.

Vol goede moed zet hij zich nu in op de release van Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben, zijn nieuwe single. Het nummer gaat over het universele gegeven dat iedereen zijn eigen bagage heeft. ‘Aankomend jaar word ik 30, inmiddels kom ik op een leeftijd dat ik al veel heb meegemaakt’, zegt Hazes. ‘Iedereen die met mij verder wil, zal moeten accepteren dat ik al een heel leven achter de rug heb. Dus, als je wil dat ik je man ben, krijg je me met alles erop en eraan. Dit geldt voor al mijn relaties: natuurlijk in de liefde maar ook in mijn relatie met fans, pers, publiek en familie. Dit is iets wat ik in de afgelopen twee jaar heb ontdekt en waar ik zelf ook vrede mee heb moeten sluiten. Ik kan het verleden niet ongedaan maken en ik ben niet overal trots op, maar het heeft me wel gemaakt tot wie ik nu ben. Ik voel me nu krachtiger dan ooit en ben enorm trots op deze nieuwe sound’. De single is afkomstig van het nieuwe Hazes-album Op Mijn Lijf Geschreven dat op 8 september uitkomt. (Bron: nieuweplaat.nl, foto: 8Ball)

Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben is komende week de Sallandschijf op Salland1!

Bert Liefers
Naast zijn beroep als financieel adviseur is Bert Liefers actief als presentator en programmamaker bij Salland1. Bert presenteert o.a. Salland Sport, het Top40 Hitdossier en Rockballads.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer