Ook dit jaar geen Dickens festijn in Deventer

Ook dit jaar geen Scrooge en Oliver Twist in de Deventerse Walstraat. Het jaarlijkse Dickens festijn gaat net als vorige jaar niet door. Dat heeft de organisatie samen met onder meer de familie Strik en gemeente Deventer besloten.

Eerder maakte Evenementenbureau dEVENTer bekend dat het Dickens Festijn dit jaar in een aangepaste vorm doorgang zou krijgen. Met onder meer een hoorspel en een theatervoorstelling zou het centrum van Deventer toch nog kerstelijk moeten aanvoelen. Met het oog op de toenemende coronacijfers is besloten om ook deze activiteiten te moeten annuleren en door te schuiven naar komend jaar.

Ook vorig jaar ging het Dickens Festijn niet door vanwege oplopende coronacijfers. Destijds besloten vrijwilligers om de Walstraat alsnog om te dompelen in de sfeer van Dickens. Ook dit jaar is de gemeente vroeg begonnen met het plaatsen van de kerstverlichting in de Deventer binnenstad. Tientallen kerstbomen en honderdduizenden lampjes zorgen in november al voor een feestelijke sfeer.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer