Politie zoekt getuigen van ongeval op N35 bij Heino van afgelopen vrijdag

Op de N35 heeft vrijdagmiddag 11 augustus rond 14:30 uur een ongeval plaatsgevonden. Daarbij zijn twee gewonden gevallen. Twee auto’s waren daarbij betrokken, het gebeurde ter hoogte van de afslag Heino en Dalfsen op de rondweg ten noorden van Heino.

Brandweer en politie waren snel ter plaatse. Het leek een omvangrijk ongeval waarbij twee auto’s betrokken waren. Eén ervan is aansluitend tegen een verkeersmast tot stilstand gekomen. Onderstaand een beeld van Google Maps met de stremming van het verkeer rondom de plek ten tijde van het ongeval.

Onder de foto meer info…

Verkeer situatie even voor 15:00 uur, zwarte lijnen geven aan waar het verkeer stilstaat…

De traumahelikopter was even voor 15:00 uur geland op de rondweg, maar al vrij snel weer ‘leeg’ terug gevlogen naar Eelde. Uiteindelijk was er flinke schade en zijn de twee gewonden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek
Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via Dalfsen en Hoonhorst. De politie onderzocht ter plekke de toedracht van het ongeval, tegen 16:15 uur kwam het verkeer op de N35 weer op gang. Over de oorzaak, evenals de aard van het letsel, is nog niets bekend.

Tekst gaat onder de foto verder…

Heeft u de aanrijding zien gebeuren of heeft u bijvoorbeeld dashcam beelden van het ongeval? Dan komt politie IJsselland graag met u in contact.

Neem contact op via 0900-8844 of stuur een DM.
Vermeld hierbij het nummer 2023366889.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer