Nieuwe vacatures bij de vrijwilligersbank


De vrijwilligers vacaturebank heeft weer nieuwe vacatures.

Vrijwilligers Vacaturebank De website VrijwilligActief is voor mensen, die vrijwilligerswerk willen doen, en voor organisaties, die op zoek zijn naar vrijwilligers in Olst-Wijhe.

 

?t Zwervel nodigt creatieve mensen uit om tijdens het Vierde Wereld Forum in de middag een artistiek/ culturele workshop te begeleiden. In het forum staan de ervaringen en het denken van mensen in langdurige armoede centraal. Tijdens de middag zijn er creatieve workshops  om elkaar beter te leren kennen. Tevens zoekt ?t Zwervel mensen, die goed op de hoogte zijn met de Nederlanse taal, om hen te helpen met de correctie van diverse publicaties (folder, kwartaalblad, enz). Maar ook mensen die willen helpen met de vertaling hiervan in het Engels en Frans.

Scouting nodigt groepsleiders uit te solliciteren. Jongeren, die samen met anderen een groep van de Scouting (Bevers, Esta’s, Scouts of Rosh) willen begeleiden. Zorgen voor een goed programma en het organiseren van bijzondere activiteiten zoals kampen, deelname aan regioactiviteiten e.d. Natuurlijk vind je scouting helemaal te gek! Met kinderen/jongeren zoveel mogelijk de natuur in, leren, ontdekken en beleven!

 

De Jozefschool in Wijhe wil graag een tuinman om de heggen te snoeien rondom school.

Stichting Welzijn Ouderen vraagt vrijwilligers bij tuinklussen bij gehandicapten en/of senioren die deze niet meer volledig kunnen onderhouden.

Zin om weer actief te worden? Interesse in één van deze vacatures!?

Ga naar ?www.VrijwilligActief.nl? ? ?Ik zoek vrijwilligerswerk? en meldt u aan!

Of bel het Vrijwilligerssteunpunt – tel. 06 ? 505 057 68.

Geen vacature gevonden, maar wel vrijwilligerswerk willen doen!?

Als u geen geschikte vacature vindt, kunt u zich op de website als vrijwilliger aanmelden voor die activiteiten waar u geïnteresseerd in bent. Organisaties kunnen uw profiel bekijken en op uw aanmelding reageren. Zeker scholieren/ studenten, die iets zoeken, kunnen hier gebruik van maken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*