Nieuwe Dug- Outs Sportclub Overwetering


Voor een klein jaar terug kwam Tonnie Bouwmeester met het idee om voor de velden 2 en 3 dug-outs te plaatsen.
Hij kon zijn werkgever Oosterhoff-meubelen zo ver krijgen om hier aan mee te werken door een groot sponsorbedrag ter beschikking te stellen.                     Bovendien startte Tonnie een actie onder de senioren-voetballers en andere belangstellenden om een bijdrage te leveren voor het tot stand komen van de aanschaf van deze dug-outs.
Vervolgens zijn in de winter de dug-outs besteld en deze zijn rond de zomer gereed gekomen.

Door het gratis ter beschikking stellen van een vrachtwagen konden wij deze producten uit Vorden ophalen, hiervoor onze hartelijke dank aan Harm Oosterlaar.
Op verzoek van het bestuur heeft Tonnie toen samen met onder andere Hans Voskamp en Henk Harleman de uitvoering verzorgd.
En nu kunnen de teams die gebruik maken van de velden 2 en 3 dan ook gebruik maken van hun overkapping.
Weer een stuk wat tot de verbeelding spreekt bij al onze gasten die wij wekelijks hier aantreffen.
Het bestuur dankt dan ook bij deze allen die hier aan meegewerkt hebben en in het bijzonder sponsor Oosterhoff-meubelen en niet te vergeten Tonnie Bouwmeester.
Op zondag 16 oktober werden Tonnie Bouwmeester, Marco Span van Oosterhoff meubelen en Harm Oosterlaar bedankt voor hun inzet.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer