Nieuwbouw Sallands Hospice De Cirkel officieel geopend

Zaterdag 8 oktober opende Martijn Dadema, burgemeester van Raalte, de nieuwbouw van het hospice aan de Monumentstraat. Met een vijfde gastenkamer en een extra familiekamer is het hospice nu voorbereid op de groeiende vraag vanuit de Sallandse bevolking naar zorg in de laatste levensfase. Bij de opening waren ook wethouders Judith Compagner en Gerria Toeter uit resp. Olst-Wijhe en Raalte aanwezig.

Fotocollage: Sonja Veneman

Beiden benadrukten het belang van de brede regionale functie die het hospice heeft voor het verlenen van zorg thuis of in het hospice. Aansluitend op de opening vond de Open Dag plaats, georganiseerd door vrijwilligers van het hospice. Bijna tweehonderd mensen grepen de kans aan om het hospice te bekijken. Ook voor de mogelijkheden van vrijwilligerswerk was veel belangstelling. Op de foto voorzitter Klaas Koekkoek, kartrekker van de nieuwbouw, coƶrdinator Hanneke Beeren en burgemeester Martijn Dadema.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer