Nacht van Goud: een avond vol exclusieve voorstellingen in Deventer

Zaterdagavond 9 september krijgt de binnenstad van Deventer een gouden randje. Verschillende locaties zullen deze nacht bruisen van kunst, cultuur, muziek en nog veel meer!

Een variatie aan acts waaronder dans, theater, musical, koormuziek en zelfs slagwerkensemble zullen deze avond onvergetelijk maken. Aanvang is om 20.30 uur en de laatste act zal tot 22.15 uur duren. De toegang is bij alle voorstellingen gratis, zorg alleen wel dat je er snel genoeg bij bent want vol=vol.

Luchtmacht Mannenkoor
Eén van deze bijzondere “artiesten” is het enthousiaste Luchtmacht Mannenkoor (LMK). Het koor dat al sinds 1980 bestaat, reist het hele land door om de Koninklijke Luchtmacht te vertegenwoordigen, en dat met maar liefst 67 leden. Dit weekend is de groep te zien in de Broederenkerk midden in het centrum van Deventer.

Het repertoire van het koor is erg veelzijdig, met veel verschillende talen. Er liggen zo’n 300 werken in de koorbibliotheek, zodat het repertoire kan worden afgestemd op de cultuur van het land of de wensen van het publiek.

Gerda Havertong
Ook bekende actrice Gerda Havertong laat dit weekend de stad een unieke show zien op locatie De Hip. Waar normaal een gezellige uitgaansplek is, zal deze avond een kans zijn om de Surinaamse taal te ontdekken. Met loftuitingen aan het leven, mens en natuur zal deze act je zeker geïnspireerd achterlaten.

Muziek is niet het enige dat je deze zaterdag zult meemaken, zo zijn er dans-, theater-, musicalacts en nog veel meer. Wil je de volledige informatie over de acts, tijden, en locaties zien, ga dan naar de site van de Nacht van Goud.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer