Nabeschouwingen zondag 25 september

Hier kun je alle nabeschouwingen van Salland Sport van afgelopen zondag terugluisteren. We spraken trainers Laurens Knippenborg van Rohda Raalte en Martijn de Vogel van Heino over de Sallandse derby. Ook kwamen de nieuwe trainers van ABS, Bas Groot Wesseldijk, en RDC, Kick Maatman, aan de telefoon voor een nabeschouwing. Daarnaast spraken we Metin Güngul van Nieuw Heeten die aan zijn derde seizoen is begonnen.

Verder belden we Olga Assink van het trainersduo van Kwiek over de wedstrijd tegen V&L en spraken we Nienke Lokhorst die met de Heren 1 van DHV aantrad tegen HCM.

Voetbal

Heino trainer Martijn de Vogel na de Sallandse derby Heino – Rohda Raalte. De wedstrijd eindigde in 0-2. De wedstrijd vond plaats in de 4e divisie. Heino staat onderaan (16e) met 1 punt.

Rohda Raalte trainer Laurens Knippenborg na de Sallandse derby Heino – Rohda Raalte. De wedstrijd eindigde in 0-2. De wedstrijd vond plaats in de 4e divisie. Rohda staat 11e met 6 punten.

Trainer Bas Groot Wesseldijk na de voetbalwedstrijd ABS – Albatross in de 3e klasse zondag. Eindstand 0-0.

Trainer Metin Güngul van Nieuw Heeten na de voetbalwedstrijd Nieuw Heeten – IJsselstreek in de 4e klasse zondag. Eindstand 3-0.

Trainer Kick Maatman na de voetbalwedstrijd RDC – Winterswijk in de 4e klasse zaterdag. Eindstand 7-1.

Handbal

Trainster Olga Assink na de handbalwedstrijd V&L – Kwiek in de Eredivisie. Eindstand 35-27. Kwiek staat met 4 punten 6e en in de middenmoot.

Hockey

Trainster Nienke Lokhorst na de heren hockeywedstrijd HCM – DHV in de 2e klasse, Poule A. Eindstand 2-1. DHV H1 staat 10e met 1 punt.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer